Συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της σχολής Επιστημών Υγείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) Νομού Ηρακλείου , σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της σχολής Επιστημών Υγείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

Εισαγωγή στην Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία”.

που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 10:00 στο Αμφιθέατρο Α της Σχολής Επιστημών Υγείας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου .

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την παρουσίαση της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας στους τελειόφοιτους του τμήματος Κοινωνικής εργασίας για τους οποίους η Κ.ΑΛ.Ο αποτελεί ένα πεδίο επαγγελματικής απασχόλησης.

“Η Κ.ΑΛ.Ο. προτείνει μια οικονομία που στο επίκεντρό της είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον η ισότητα στη λήψη αποφάσεων η αυτονομία της εργασίας, η ηθική στην παραγωγή και στη διανομή προϊόντων και υπηρεσιών και η δικαιοσύνη στη διαχείριση των πλεονασμάτων της παραγωγικής διαδικασίας.”

Το κέντρο στήριξης έχει ως στόχο να εργαστεί στην βοήθεια δημιουργίας υγιών και βιώσιμων φορέων Κ.ΑΛ.Ο., την δικτύωσή τους και την συμμετοχή τους στον σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτόνομων υποστηρικτικών δομών, για τη δημιουργία συνθηκών που θα οδηγήσουν την εγκαθίδρυση της Κ.ΑΛ.Ο. ως αποτελεσματικού μοντέλου συμβίωσης και δημιουργίας.

Η Δράση Κέντρα Στήριξης Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας αποτελεί μέρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση” με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *