Ενημερωτική εκδήλωση για την Κ.ΑΛ.Ο. στις Αρχάνες

Το Κέντρο Στήριξης Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) Νομού Ηρακλείου σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Εισαγωγή στη Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία Παρουσίαση Κέντρου Στήριξης Κ.ΑΛ.Ο. Νομού Ηρακλείου” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 19:00 στον χώρο του ΚΑΠΗ Αρχανών “Η Κ.ΑΛ.Ο. προτείνει μια οικονομία που στο επίκεντρό της είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον η ισότητα στη λήψη αποφάσεων η αυτονομία της εργασίας, η ηθική στην παραγωγή και στη διανομή προϊόντων και υπηρεσιών και η δικαιοσύνη στη διαχείριση των πλεονασμάτων της παραγωγικής διαδικασίας.”
Το κέντρο στήριξης της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. COMMONSLAB έχει ως στόχο να εργαστεί στην βοήθεια δημιουργίας υγιών και βιώσιμων φορέων Κ.ΑΛ.Ο., την δικτύωσή τους και την συμμετοχή τους στον σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτόνομων υποστηρικτικών δομών, για τη δημιουργία συνθήκων, που θα οδηγήσουν την εγκαθίδρυση της Κ.ΑΛ.Ο. ως αποτελεσματικού μοντέλου συμβίωσης και δημιουργίας.
Η Δράση Κέντρα Στήριξης Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας αποτελεί μέρος του
Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση” με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *